Hoe bereikt u ’t Lemster Wolhus tijdens de wegwerkzaamheden Straatweg fase 2!

Lieve mensen.

De werkzaamheden aan de straatweg fase 2 is gisteren (24 april) gestart en zal ongeveer 8 weken duren.

Zoals jullie kunnen zien lukt het nu even niet om met de auto bij ons te komen.

Lopend en met de fiets lukt altijd. 

🧶Kom je van de rondweg  dan kunt u uw auto bij de sportvelden parkeren en het laatste stukje even lopen .

🧶Komt u van de Melkweg dan kunt u na de CBS de Arke bij de witte dobbelsteen de afslag nemen en dan de noodweg (rijplaten) volgen en recht door rijden.  U kunt uw auto dan recht tegenover ons parkeren en dan even oversteken. 

🧶Komt u vanuit Follega, dan kunt u de afslag nieuwe industrieterrein (naast hovenier Koenraad)  nemen en dan het industrieterrein volgen tot de verfboer.  Daar staan nu stoplichten. U komt dan uit bij de sportvelden en kunt dan ook uw auto parkeren op parkeerplaats CVVO en het laatste stukje lopen.

Heeft u vragen neem gerust contact met me op 📱06-38055741